Nyitvatartási idő : Hétfő - Péntek: 8:00-16:30, Szombat: változó
  
Telefon : 1/450-3333, 20/450-3333, 30/450-3333

Phakoemulsifikáció (közismert rövidítése: Phako)

Phakoemulsifikáció (közismert rövidítése: Phako)

A Phakoemulsifikáció (vagy közismert rövidítése szerint: Phako) során egy igen kis sebzésen keresztül egy eszközt juttatnak át a szaruhártya széli részén. Ez a végén tűszerű kis eszköz igen nagy frekvenciájú hanghullámokat bocsát ki, amely a tönkrement, elöregedett szemlencsét apró darabkákra zúzza. Ezeket a darabkákat azután a bejuttatott eszközön keresztül kiszippantják, azonban a lencse hátsó felszínét képező tok a helyén marad. Az eltávolított természetes lencse helyére ültetik be a műlencsét.

A Phakoemulsifikáció során alkalmazott bemetszés olyan parányi, hogy magától összetapad, meggyógyul, öltésekre, varróanyagra nincs is szükség. Ezért is hívják „öltés nélküli” szürkehályog műtétnek.

Nincs altatás, injekció, csak gyors gyógyulás és éles látás

Nincs altatás, injekció, csak gyors gyógyulás és éles látás

Jelentkezzen most és örökre felejtse el a szürkehályogot.


Jelentkezem a kedvezményes vizsgálatra
Kedves Pácienseink! A koronavírus-járvány miatt kialakult helyzetre való tekintettel, Magyarország Kormányának intézkedéseivel összhangban, a Focus Medical Lézeres Látásjavító Központban 2020. március 17-től az ellátás korlátozott formában történik.

Kérjük minden kedves előjegyzéssel rendelkező páciensünket, hogy további információért, időpontért hívja ügyfélszolgálatunkat a +36 1 450 3333, +36 20 450 3333, +36 30 450 3333-as telefonszámok bármelyikén, ha még nem kereste munkatársunk

Tájékoztatjuk továbbá minden kedves Páciensünket és Érdeklődőnket, hogy a vizsgálatokra és a kezelésekre történő bejelentkezés továbbra is folyamatos, az előjegyzést egy későbbi időpontra tudjuk bejegyezni.

Foglalja le most időpontját, hogy a jelenlegi helyzet megoldódását követően ne kellejen heteket, esetleg hónapokat várnia!

Ha szeretne bejelentkezni vagy kérdése van a vizsgálatokkal, kezelésekkel kapcsolatban, keressen minket a fenti telefonszámokon.

Köszönjük megértésüket és együttműködésüket!
+